• پنجشنبه ۵ مهر ماه، ۱۳۹۷ - ۱۶:۰۱
  • دسته بندی : اقتصادی
  • کد خبر : 977-1191-5
  • خبرنگار : 68027
  • منبع خبر : گزارش

قائم مقام مدیرعامل کشتارگاه سنندج:

۲۵ درصد مرگ و میر انسانی ناشی از مصرف گوشت ناسالم است

قائم مقام مدیرعامل کشتارگاه سنندج گفت: در سال گذشته بالغ بر 95تن ضایعات ضبطی جدای از اعما و احشام و سایر اعضای بدن دام داشته ایم که اگر این مهم در خارج کشتارگاه انجام می شد همه ضایعات در بین مردم پخش می شد.

به گزارش ایسنا، منطقه کردستان، عبدالله حسینی امروز(5مهر ماه) در حاشیه اجرای رزمایش خدمات رسانی شیفت ایثار در کشتارگاه دام سنندج با اشاره به نظارت های بسیار بر کیفیت گوشت دام در این واحد کشتارگاه اظهار کرد: در سال گذشته بالغ بر 95تن ضایعات ضبطی جدای از احما و احشام و سایر اعضای بدن دام داشته ایم که این نشان دهنده بازرسی های مداوم و توجه ما به کیفیت گوشت عرضه شده است.

وی افزود: اگر کشتار در خارج از کشتارگاه انجام شود و فرد هم وجدان کاری را در نظر بگیرد بازهم ابزار آزمایشگاهی برای سنجش کیفیت و ناقل بودن بیماری دام را ندارد.

قائم مقام مدیرعامل کشتارگاه سنندج با بیان اینکه لاشه گرم معایب و مزایایی برای مصرف انسانی دارد تصریح کرد: مصرف گوشت گرم معایبی برای سلامتی دارد و حدود 25درصد مرگ و میرها و امراض انسانی ناشی از مصرف گوشت ناسالم و فراورده های خام دامی است.

وی عنوان کرد: گوشت گرم می تواند ناقل 400نوع بیماری مشترک بین انسان و دام باشد که تعدادی از آن ها نشانه‌ای در دام برای تشخیص آن به وجود نمی آورد و صرفا در بررسی های آزمایشگاهی قابل شناسایی است.

حسینی ادامه داد: در بحث قیمتگذاری گوشت دامی نقشی نداریم و صرفا کار کشتار دام را انجام می دهیم و از زمان واگذاری کامل این واحد به بخش خصوصی فروشگاه های عرضه مستقیم کشتارگاه به علت مشکلات اقتصادی تعطیل شدند.

وی با بیان اینکه ظرفیت اسمی این کشتارگاه 100راس دام سنگین و 400راس دام سبک در روز است خاطرنشان کرد: روزانه 40راس دام سنگین و 150راس دام سبک در این کشتارگاه با درنظر گرفتن نکات شرعی و بهداشتی کشتار می شوند و در شهرستان های سنندج، کامیاران و دهگلان عرضه می شوند.

قائم مقام مدیرعامل کشتارگاه سنندج گفت: کشتارگاه سنندج در سال 92واحد نمونه کشوری بوده و در سال93 واحد نمونه از نظر دانشگاه علوم پزشکی در بحث بهداشتی شناخته شده است.

وی با اشاره به دام خیز بودن استان کردستان اظهار کرد: با توجه به دام خیز بودن استان کردستان بیشتر نیاز خودمان را از دام های استان تامین می کنیم، همچنین از سایر شهرهای کشور از جمله بوکان، اراک و کرمانشاه دام سبک و سنگین تهیه می کنیم.

حسینی  در پایان یادآور شد : 50نفر نیروی خود کشتارگاه و حدود 120نفر نیروی پیمانکار در کشتارگاه در حال فعالیت هستند که این واحد کشتارگاه به طور غیر مستقیم برای 200نفر اشتغال زایی کرده است. 




انتهای پیام

ارسال خبر به دوستان

* گیرنده(ها):

آدرس ایمیل ها را با علامت کاما از هم جدا نمایید. (حداکثر 3 آدرس پست الکترونیکی گیرنده را وارد نمایید)
متن ارسال:

ارسال نظر

نام و نام خانوادگی:
آدرس سایت شما:
* آدرس پست الکترونیکی:
* متن:
* کد مقابل را وارد نمایید: