• چهارشنبه ۲۶ اردیبهشت ماه، ۱۳۹۷ - ۲۳:۳۷
  • دسته بندی : علمی و آموزشی
  • کد خبر : 972-6193-5
  • منبع خبر : گزارش
  • چاپ

مدیرکل دامپزشکی استان کردستان اعلام کرد:

اجرای طرح درجه‌بندی گوشت قرمز در بافت؛ درجه یک برچسب سفید، درجه دو برچسب زرد

مدیرکل دامپزشکی استان کردستان با اشاره به اینکه گوشت خارج از عرضه توسط مراکز تأیید شده سازمان دامپزشکی در سطح استان وجود ندارد، اعلام کرد: طرح درجه‌بندی گوشت قرمز در کردستان اجرایی شد .

به گزارش خبرگزاری ایسنا، منطقه کردستان مجتبی ورمقانی عصر امروز در جلسه کمیسیون تنظیم بازار ایام ماه مبارک رمضان که در سالن شهدای دولت استانداری برگزار شد، با اشاره به اینکه طرح درجه‎بندی گوشت قرمز یکی از طرح‌های خوب در راستای رفاه حال مردم و حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان است، اظهار کرد: این طرح برای کنترل قیمت بازار گوشت قرمز و جلوگیری از سوء‌استفاده برخی سودجویان و دلالان این بازار پیشنهاد و اجرایی شده است.

وی افزود: گوشت درجه یک با برچسب سفید رنگ روی لاشه مشخص است و گوشت درجه دو با برچسب زرد رنگ قابل تفکیک است .

مدیرکل دامپزشکی استان کردستان با تأکید بر اینکه مردم باید در هنگام خرید گوشت به این نکته توجه کنند که علاوه برچسب‌های رنگی، مهر بازرسی بهداشتی دامپزشکی روی لاشه حتما وجود داشته باشد، تصریح کرد: گوشت خارج از عرضه در مراکز سطح شهر سنندج وجود ندارد و به همین خاطر باید تمامی گوشت‌های عرضه شده در سطح استان منقوش به این برچسب باشند.

وی با اشاره به اینکه این برچسب قابل مشاهده برای تمامی افراد و غیرقابل کندن است، تصریح کرد: در صورت فقدان این نشان، لاشه از سوی بازرسان ضبط خواهد شد

ورمقانی با اعلام اینکه یک هزار و صد مرکز عرضه فرآورده‌های خام دامی در سطح شهر سنندج فعال است، گفت: نظارت‌هایی به صورت دائم و روتین در صبح و عصر از این مراکز صورت می گیرد.

ورمقانی در پایان خاطرنشان کرد: در کل سطح شهر سنندج نظارت قوی بر مراکز عرضه گوشت قرمز وجود دارد که این بازرسی‌های در ماه مبارک رمضان تشدید و با جدیت بیشتری پیگیری می‌شود.

 


انتهای پیام